Takk for meg

Takk til alle dere som har følgt meg på strikkepinnen.blogg.no
Jeg startet med og blogge mine håndarbeid Januar 2008 . Dette gjorde jeg for og ha en plass og kunne bla opp, finne ut av, hva jeg hadde gjort eller hvor jeg fant oppskrift osv, i tilfelle jeg trengte info til senere anledning.

Min notisbok på en måte. 😉

Nå er det kun noen dager igjen av 2018 og jeg vil takke for meg her inne.
Jeg velger og forlate blogg.no
Takk til alle dere som har vært innom ,takk for mange fine kommentarer .
Jeg vil ønske dere alle en fint nyttår i 2019
Både med og uten håndarbeid
Mvh Ann Karin

6 kommentarer
  1. Det var trist og lese at du også avslutter med bloggen din. Nå er det ikke mange igjen som var her fra vi startet opp. Men etter at blogg.no gjorde om hele så er jeg selv i tenkeboksen om og avslutte min egen blogg også. Er jo flere som holde seg på strikkesidene på FB så vi sees sikkert der. Men har du vurdert en annen bloggplattform kanskje. Men uansett så har jeg selv fått masse inspirasjon og hjelp fra deg gjennom alle disse årene. Så vi får fortsette med strikk og hekling og så vil jeg også få ønske deg et godt nytt år . Klem fra Marianne.

   1. Hei Marianne Du har også gitt meg mye inspirasjon med din blogg. Så takk for følge. Alltid kjekt og lese hos deg.
    Det er nok omleggingen til blogg.no som gjorde valget mitt. Jeg har ikke vurdert noen annen bloggplattform Jeg velger og la det ligge på is . Holder fortsatt på med håndarbeid,men er ikke så aktiv på håndarbeid og strikkesidene på nette lengre. Følte det blei litt vel mye mas og tjas til tider. 😊

  2. Tider skal henrulle….. og me følger med i tidskarusellen! Du strikker nok videre! ?? Ha godt Nyttår! Har kikka innom bloggen din. Nå er det kansje Instagram som gjelder?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg