Hekla meg ein Tunika

Noen ganger er det bare så utroligt enkelt og få ideer til ting du har lyst på 🙂 )) hahaha Det var Ellen som hadde strikka seg ein flott tunika . Eg prøvde og lukke øynene for eg hadde jo mangen ting eg var starta på . Og eg skulle ikke ha noe tunika nå 🙂 ))) Men ka skjer .Eg var innom sandnesgarn utsalget .Plompe borti en nydlige farge som skulle ut av sortemanget. Jipp… 20 nøster Mandarin Classic til 330kr jadda,jadda Det e lov og glemma ut kjøpestoppen og at eg ikke skulle ha tunika til meg sjøl  🙂 ))

Eg starta med og strikka. Men eg lære aldrig  🙁  Ååååååååååååå.. eg hate og strikka med bomullstråd. det blir så ujevnt og stygt . Nei dette går ikke, etter at eg hadde starta på det 3. nøste gav eg opp. EG hekle heller. Som tenkt så gjort .

Fant fram heklenål 3.5 og la opp. Hmmmmm… Eg starte på forstykke og så tar eg bakstykke .For om eg hekle rundt .Da blir det garantert ein skeive kant i starten . Altså eg hadde ikke pippling på hva eg skulle gjøre . Eg viste bare at eg hadde lyst på en Tunika.

OG Her er resultatet .Ingen oppskrift

Justert litt på splitten i dag 😉  Nå er jeg fornøyd 🙂 ))

Har brukt 11 nøster Mandarin Clasic  Khaki farge 2433 Heklenål nr 3,5

 

 

2 Dalekjoler i str 2 år

Det er lite eg er på bloggen for tiå. Har vel itje hatt noe ferdigt og vise fram heller. Er i det hjørna kor  det er kjekkare og starta på nye ting, en og jer ting ferdigt  🙂

I heljå var plan og sy ferdigt desse 2 kjolane. Etter og ha knekka 5 nåler i symaskin var det bare og pakka ned. Ingen solgte nåler på ein søndag  her i nærheten . Hehehe ka tenkte du nå ? Det må jo være noe gale når hun knekke så mången nåler  🙂 )) jadda. Det e nok det . Itje så møye med maskin tror eg. Heller med meg . Eg har barra itje satt meg inn i det systeme på den maskin.  Flere av nålene knakk rett og slett for eg glemte og ta vekk knappenåler eg hadde satt i 🙂 )) Åsså den spolen då. Forstå det den som vil. Koffer har dei ikke laga noge som kun går ein vei inn i spolhuset elle ka det hette 🙂 idiotsikkert. hadde passa meg perfekt her 🙂 )) eg slite noge inni granskauen med og få den inn rett .Og da blir det ei tygga med tråd inni 🙂 ))

 

Ja Ja  2 kjoler er ferdig montert .

Eg har endra litt i overgangen fra stoff i livet . Ellers har eg brukt mønster str 2 år i hefte til Dalegarn nr 277  det ligger også gratisoppskrift på denne kjolen på Dansk Trykk HER  så finne du den .

Kjolen skal opprinneligt hekles i Vipe Eg har brukt Mandarin Classic fra Sandnesgarn

Heklenål nr 3

Stoffe er kjøpt Hos

Quiltesmia Kaigaten 13, Skudeneshavn

Da håpe eg tante jenta.Niesa mi Hanna passe kjolene 🙂

Då må eg få lov og ønske adle ein fin, flott sommar .

Me “snakkast “

 


 

 

Baby jakke og lue

Nok ei baby jakke + lue

Eg har tatt utgangspunkt i oppskrifte 27704 i Dalegarn hefte 277

Strikka på pinne 2,5 

Har måtta redusert maskeantalle en del. Da eg har strikka jakka i Bomullsgarn  Mandarin Petit  

Fargen heter 5314 og det er den berømte lillafargen som blir blå når vi tar bilde av den 🙂

Her kommer mønstere på jakka bedre fram

Vi har hatt noen fine varme sommerdager denne uka. En smak av sommer  <3 

Håpe det blir mangen slike dager framover.

Ønske deg og dine ein fin helg

Me “snakkast”