Hals til meg sjøl . Treppenviertel Cowl

Då blei det hals til meg og 🙂

Denne gang er det Greta som her skylla .  🙂 ))) Da Greta viste  halsen hun hadde strikka til seg sjøl , Då falt eg pladask .

EG MÅ PRØVA   Såg Greta nevnte Mimounas blogg og når eg gikk inn der .Fikk eg en  AHA… opplevelse når eg såg halsen fra sida 🙂 Takk til Mimounas og Gretashobby som viste meg dette

Pixie luen Ja   SÅNT e den strikka ja  Genialt . Kun rette og vrange masker  og dette fine resultatet. Komme til og lage fler garantert.

Har brukt  67 gram Sterk fra

Du store alpakka 

farge grønn nr 812

pinne 3,5

la opp 112 masker

Jeg har ikke brukt oppskrift . Kun strikka fra bilder og det eg fant på nette. Om den er 100 % lik som originalt oppskrift ,vett eg ikke .

Treppenviertel Cowl

oppskriften kan du  finne HER

oppdatert 14.10.2015

oppskrift med Norsk oversettelse kan du nå få på  Projo  

 

    1. Disse halsene er så fine og har nå sett flere som har strikket slike. Men Dere er supre til og strikke ut fra bare bilder:-) Selv måtte jeg nok hatt mønster. Men den ble jo fin og identisk med originalen. Må du ha en fortsatt fin helg :-))

    2. Den er berre genial den halsen der. eg skal ha meg ein i litt tynnere garn etter kvart eg og. for den i nepal blir for varm når det ikkje er så veldig kaldt. Nydelig farge på din sin

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg