Hekla meg ein Tunika

Noen ganger er det bare så utroligt enkelt og få ideer til ting du har lyst på 🙂 )) hahaha Det var Ellen som hadde strikka seg ein flott tunika . Eg prøvde og lukke øynene for eg hadde jo mangen ting eg var starta på . Og eg skulle ikke ha noe tunika nå 🙂 ))) Men ka skjer .Eg var innom sandnesgarn utsalget .Plompe borti en nydlige farge som skulle ut av sortemanget. Jipp… 20 nøster Mandarin Classic til 330kr jadda,jadda Det e lov og glemma ut kjøpestoppen og at eg ikke skulle ha tunika til meg sjøl  🙂 ))

Eg starta med og strikka. Men eg lære aldrig  🙁  Ååååååååååååå.. eg hate og strikka med bomullstråd. det blir så ujevnt og stygt . Nei dette går ikke, etter at eg hadde starta på det 3. nøste gav eg opp. EG hekle heller. Som tenkt så gjort .

Fant fram heklenål 3.5 og la opp. Hmmmmm… Eg starte på forstykke og så tar eg bakstykke .For om eg hekle rundt .Da blir det garantert ein skeive kant i starten . Altså eg hadde ikke pippling på hva eg skulle gjøre . Eg viste bare at eg hadde lyst på en Tunika.

OG Her er resultatet .Ingen oppskrift

Justert litt på splitten i dag 😉  Nå er jeg fornøyd 🙂 ))

Har brukt 11 nøster Mandarin Clasic  Khaki farge 2433 Heklenål nr 3,5

 

 

  1. Den vart da kjempelekker. Og uten oppskrift du er ikkje snau heller da. Med heklekrok hadde det bare blitt tulliball med meg. Her er det lite som skjer på strikkefronten. Strikker kluter om kvelden. Det er det einaste som blir gjort på pinnen for tida. Men det snur snart

  2. Denne tunikaen ser da kjempefin ut! Imponerende at du legger i vei uten oppskrift og lander prosjektet med et så godt resultat!
   Så får vi sette vår lit til sommeren og håpe det blir mange dager det passer å gå med tunika i bomullsgarn.
   Klem fra Ingunn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg