Vognteppe

 Sanquhar strikking . Har du hørt det før …..    Ja nå strikka eg ei lue som eg blogge i forje innlegg . Tekniken blei nevnt da . Men eg hadde aldrig verken hørt om Sanquhar eller Sanquhar -strikking eg .

Ikke Før Zirkona inviterte til og bli med på en Along.

Hehehe eg riste fortsatt på hode for eg forstår ikke heilt ennå 🙂 Hva er ekte Sanquhar mønster og hva er etterligning 🙂 

 

Oppskrift  Nei  men eg . la opp 135 masker  og strikka kanten nede frem og tilbake Dobbel perlestrikk. Tok så dei første 12 maskene og dei siste 12 maskene på en hjelpetråd . La opp 4 nye til klippekant og strikka rundt. .

Vognteppe er strikka i Safir .  2 kvite og 5 svarte nøster

Pinne  nr 3 

Teppe måler 60cm x 83 cm

Diagrammene eg har brukt fikk eg av min gode venn Ellen. Takk Ellen <3

Du kan også finne noen av disse diagrammene på Ravelry

 Tesha har et fint innlegg om alongen. Det finne du her http://tesha.wordpress.com/2013/04/13/sanquhar-strikking/

Vognteppe og lue blei mitt bidrag i denne  Alongen

Takk Zirkona som steller i stand for oss 🙂

Da ønske eg deg og alle sammen ei fortsatt fin uke. Snart helg

Me “snakkast “

 

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Wow..for et flott vognteppe du har strikket nå,og skal si du lærer fort nye teknikker innenfor strikkingen. Dette ser ut for meg til og være litt av en jobb og lage med så mye forskjellig mønster. Dette vil gjøre seg på en barnevogn:-))

  2. Dette ser virkelig avansert ut. Tror ikkje eg hadde fått det til nei. Virkelig flott var det. Er vel ei litaq tulle som får det:0) er så flink til å prøve nye ting. Du imponerer meg stadig. Ønsker deg god helg.

  3. Du får det til å høres så lett ut! Det tror jeg ikke det er, men fint er det! Du tar utfordringer på strak arm. Imponerende!
   Ha en fin torsdagskveld!
   Klem

  4. Så flotte bidrag du har strikka til alongen, og du har jobba raskt! Her har det bare blitt et par sokker. Godt det ikke er bare meg som er usikker på ekte og etterlignet sanquhar mønster, kan det ha med maskeantallet i mønster-rapporten å gjøre?

  5. Heisann! Først må jeg bare si du har en sinnsykt fin kvalitetsblogg. Blir lykkelig når jeg finner vakre blogger som denne fordi altfor mange bloggere tar bloggen useriøst og bare publiserer fanteri! Jeg skal kanskje bli fast leser her. Håper du blogger leeeenge! Jeg blogget masse tidligere, men stoppet en periode fordi jeg fikke så mange frekke kommentarer! Men nå har jeg begynt litt igjen, men har med passord bare fore vennene mine! Men du må ikke slutte. Du må blooge 4ever!! 😀 Men du. Jeg har noe til deg forresten. Det er en sånn konk jeg akkurat deltok på selv. Den er kjempe bra. Du kan vinne masse kule ting, for eksempel ipad som er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig av apple produkter og mac’en min! Hihi!! Men kanskje du har mer hell, enn meg?! Delta da! 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg