Ennå ein genser Lilla denne gång :)

Har som mål og ikke handla meir garn . Ikke handle, før eg har fått brukt opp noge av det eg har hima. Eg seie noge. 🙂 For hadde eg sagt alt. Hadde eg sloppe og tenkt handling av garn resten av livet :)) trur eg ;))

Når eg skulle reise på hytta og pakke med garn Ka fant eg då? jooooo….. 3 nøster Drops Kid-Silk i lilla  Dåne… eg var jo akkorat ferdig med den grønne heklagenseren og såg føre meg Aida Sandvik sin lilla heklagenser .( Det var hennes genser som gjorde at eg måtte prøva på dette mønstere) Visste eg hadde Mandarin Petit for det handla eg masse av på sandnesgarn for ei tid tilbake.  På den forje brukte eg Plum ,men dette er jo så og sei akkorat det samme garne, bare ein annen levrandør. Eg satse på det skal gå bra .Jamen … ka e probleme då 🙂 Jo det kan henda eg ikke får nok garn. Og eg skal ikke handle meir :)))

Her er resultatet. Hekla genser med mine justeringer fra forje  genser:  3/4 lang arm, justert halsutringningen litt mindre ,2 ruter mindre i bredden bak og framme. Den passe meg ganske så perfekt 🙂 ))

Garne eg brukte heter

Bilde lyge på fargen

Drops -Kid.Silk farge lilla nr 16 og Sandnesgarn  Mandarin Petit farge lilla nr 5314

Då må eg samtidigt få ønska deg ei fine helg.

Me “snakkast”

 

 

  1. Jeg er så glad i lilla så denne falt i min smak også! Imponerende produksjon! Her går nok heklekroken med lynets fart.
   Fortsatt god ferie!

  2. Den er rålekker.Elsker jo lilla også:)) Får mer og mer lyst til å lære meg å hekle mer.Vanskelig det å ikke kjøpe garn.Jeg holder på å tømme en kommode som jeg har lovet min datter.Må bare strikke opp alt garnet først,puh.Kos deg på hytta:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg