Mine “Lynne” votter

 

Har strikka ennå et par votter. Det var Aase Lynne som viste et fint bilde på Strikkesida  Det var svigerinna sine votter.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=353863327976759&set=o.111343218955652&type=3&theater

 Ellen nevnte votten som Lynnevotten. Det syns eg var kjempe fint navn .Hermed blir votten kalt Lynnevotten hos meg også:))

Falt pladask for det mønstere. Stiligt


 Har brukt Drops alpakka og pinne 2,5

Eg har kun strikka etter bilde og ikke heilt fornøyd.

Tommelen hos meg blei litt rar.

  Og om eg skulle strikka et par til. Hadde eg nok hatt dei stripene i starten litt lengre også. Vottene blei litt korte hos meg.

Jajja… nå har eg prøvd. Og om eg ein gang skulle finne på og prøve igjen Huske eg kansje ka eg må justere. ;))

Nå er det siste dagen i Januar. Juhuuuuu…. eg glede meg til i mårå. 1.februar.  Nytt mønster til  2 nye lapper. Årsteppe 2012 .

MÅ og få takka alle som er innom bloggen min og titte. Takk for at du tar deg tid og se innom

: )

Me “snakkast”

8 kommentarer
    1. Dei vart veldig fine dei vottene. Spes med tanke på att du strikket berre etter bildet. Tenker nok att det ikkje vert så lenge før du prøver eit par til. Og da får du dei akkurat som du vil ha dem.

    2. Du er nå bare helt utrolig flink som strikker kun etter et bilde,,men og strikke mønsterstrikk på votter og på så tynne pinner er beundringsverdig. Syntes dem ser veldig fine ut jeg da,,og er sikkert noen som kan få brukt for dem som har mindre hender:)) Ja er en deilig følelse og hvite at vi går inn i februar nå,,,selv om jeg ikke er med på noen alonger:) Men sikkert gøy og få nye mønster til teppet du har begynt på:))

    3. hei. er det du som har de 10 bud i strikking. gaar det an og faa dem av deg. har problemer med eposten min saa hvis det er mulig gaar det an og faa dem paa innboks paa facebook. jane birgit nordby. ellers kan du prove og sende paa eposten. paa forhaand takk

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg