3 nøster Karneval

Skulle bare et æren innom Gjestalspinneri. ; ))

Eg såg garnet med ein gang eg kom inn. .Tvinnen minna meg om treskogarnet.  æææsj sikkert knall hart. måtte ta i det for og kjenna koss det var. Neeeei… det kjentes itje sånn ut. Det var ikke direkte hardt.  La det fra meg,men tok i det ein gång til. Jooo.. det var gått, mjukt,men tjukt.  Klarte itje heilt og bestemma meg. La det rett og slett i frå meg.

Itje i dag,kansje ein anna dag. . ; ))

Fant noe anna garn .Gikk til kassen for og betala så seie hu kjekka damå i kassen. . Har du sett det garne som er akkorat i samme fargane så jakkå di.  He,he Halloooooo.. ja eg hadde det.men nå var eg så flink og la det fra meg, fant ut eg hadde itje bruk for det. . : ))) Men du…vent litt . Eg ska barra sjå på det ein gång til.så var det gjort….. Tar med meg 3 nøster. Det må testast. : ))) 

Fakta om garnet 50g = 65meter. 100% ull  13m =10cm med pinne 5,5

Hals

Eg la opp 100masker på pinne 5,5

strikka 2r 2vr til eg hadde brukt opp 2 nøster

Starta på det 3. nøste.  På denne omg økte eg 1 maske  etter dei 2 rette maskene omg ut. Neste omg strikka eg

3r 2vr  strikka til nøste var nesten tomt og fellte av.

Min meining : Tjukke goe hals og ha inni jakkå mi 🙂 heilt greit garn, ikke meir en det  ; ))

Då må du ha ei fortsatt fine uka. Me “snakkas” snart igjen.

 

 

  1. Så mye fint du strikker 🙂 Herlig mønster på hals, kanskje jeg må prøve meg på en sånn en. Er den veldig løs eller varmer den godt rundt halsen?

  2. Min erfaring er at ein hals utvider seg etter bruk. Denne var tykk og eg ville ikke den skulle være for tett inntil. Om du vil ha den strammere er det bare og redusere noen masker.

  3. Ååå så mye fint det var her da. Oppdaget bloggen din helt tilfeldig. Jeg skal reise til Lanzarote på mandag, og blir der i 4 uker. Jeg skal vel ha med meg omtrent 1 kolli med garn og mønster ja, skjønner deg godt, historien med det garnet, og det passa jo veldig godt til jakken din. Du er fra Karmøy, har noen fine bilder på reisebloggen min her, du får sjekke dem. En nydelig øy!! Takk for titten, jeg skal titte innom igjen og studere det nærmere når vi er på plass på balkongen med internett,

  4. Heihei 🙂
   Jeg har selv nettopp strikket en lue av karneval garnet og hadde tenkt strikke ett skjerf, men kanskje jeg strikker en hals istedet 🙂 Takk for tipset 🙂
   klem fra swimzy, siv anita

  5. Ja kjenner til dette med og kjøpe garn som en kanskje ikke helt hvet hva en skal lage av,,men du er oppfinnsom på det området også. Så nå har du fått deg en knallfin hals som matcher jakken din godt. Må du ha en knallfin helg og så blogges vi igjen:))

  6. Men det blei jo KNALL inni den jakkå! Eg har det litt som deg – men eg va ikkje flinke jenta og la di fra meg igjen, så eg har 3 nøster liggande. Jada, 3 nøster eg og! Men eg har ikkje prøvd det endå…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg