Tova tøfler, Skyggeluer + et lue sett

Påtide og oppdatera litt. Ja ka har eg gjort. Har vel egentligt begynt på masse og ikke ferdig med noe. Har planer om og laga ein del tøfler. Er ferdig med et par i str 38.

Desse blei skikkeligt stødige og goe “skuddsikre” var det ei som kalte sine tøfler, som blei skikkeligt filta. Det syns eg passa bra ; )  Her har eg brukt dobbelt regnbuegarn pinne 6

la opp 68 masker strikka 19 riller. felte 14masker på hver side

strikka videre på dei 40 maskene i midten. Øka 1 maske i starten på dei 2 første omgangane. (42masker) strikka 13 riller og felte for tå.

2 skyggeluer har eg og hekla

Desse har eg hekla MANGEN av. Min første laga eg ut fra en oppskrift i strikkedesign no 208 fra Gjestal spinneri.

Har gjort ein del forandringer

Har også laga et lue sett. Lue og vanter  fra hefte. Tema 11 Toving fra Sandnesgarn

Bilde etter toving har eg ikke. Glemte og ta bilde etter toving. Og nå er luesette ute av hus.

Her er sette før toving. Her har eg brukt Garnet Tove fra Sandnesgarn.

Da må eg få sei. Tusen Takk til alle som er innom bloggen min.

Ønske deg ei fin ny uke.

Om du ikke er medlem allerede på Strikkesida   på  Facebook.  Anbefale eg deg ein tur innom og se. tror du vil lika deg der. Det er plass til mangen nye medlemmer. ; ))

“SNAKKAST”

 

 

  1. God søndag fruen. Syns du sa at du hadde begynt på mye, men ikkje noko ferdig. Og så legg du ut flotte tøfler og skyggeluer :0). Du er dyktig du.
   Skulle ønske at eg kunne tyde stempelet på frimerke på pakken, men det er umulig. Så da veit eg ikkje kvar i alndet pakken kjem ifra eingong. Det er nok noen som koser seg og lurer på når eg finn det ut.
   Ha ei strålandes uke du og vennen min

  2. Heisann:) Det ser da ut som du får strikket og heklet mye,og skyggeluene du lager er virkelig lekkre. Likte veldig godt tøflene du har strikket også,,dette garnet må jeg kanskje få prøvd ut selv:) Ønsker deg en fortsatt fin uke:)

  3. Hvordan tover du disse fine tovatøflen slik at deblir fine og passelig store, Hva slag vaskmiddel bruker du og hvor varmt vatten og hvor lenge i vaskemakinen? Hva slags garn?

  4. Torunn Sagnes: Hei Torunn 🙂 Skal prøve og svare på spørsmålene dine. Vaskemiddel er ikke viktig i det hele tatt når du tover et arbeid i maskin Det er vann,varme og bevegelse som gjør at !00 % ull tover seg. Jeg Har nok brukt vanlig vaskepulver 40 grader og vanligt vaskeprogram på disse. Du spør hvilken garn eg har brukt .Under bilde står det hvilken garn.Regnbuegarn Det garnet er nok gått ut av produksjon nå Men det du må passe på . Garnet du strikke med må være 100 % ull og ikke Superwash behandla : Håpe dette var litt til hjelp for deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg