Prikken over I-en fra 60 tallet.

Huske du desse? : )))

Fekk tak i denne oppskriften. Hadde så lyst og prøva meg på denne hjelmen.

Hmmm… Blei nå ei lua,men blei det prikken over I-en

Det var pokker ikke enkelt og forstå oppskriften. Nå er eg ikke flink og tyde oppskrifter i det heila tatt. Gjør ting på min måde. Det blei det her også.

Har brukt bomullsgarn heklenål nr 4,5

Eller har eg laga et par til av Baby Conversene i heljå.

Oppskriften finne du her i dette innlegge.  Baby Converse

Då må eg få lov og ønska dere ein fortsatt fin sommer. Føle liksom det er på hell nå. Begynne på jobben igjen i mårå. Desse 4 friukene  har gått utroligt fort.

 

 

 

  1. Husker dei luene der ja, men ikkje med glede. Det klør under høka berre eg ser dei hehe.
   Babybootsen er no berre skjønne da. Nydelige. Ha ein fin start på “høsten” og jobb att. Men eg vil no ha litt meir sommer eg da. klem

  2. Hei, har prøvd å maile deg om noen knapper men får feilmelding på e-post adressa di:( Hvor kan jeg nå deg med mine spørsmål??:)

  3. Ja, de luene husker jeg var veldig populære. Jeg ønska meg veldig sånn og fikk en til jul 🙂

  4. hei.eg gjorde visst noge feil ,men prøver igjen her.det er så kjekt å gå inn å sjå ka du har å ka du skriv.det er blitt min morgen avis.du er sååååå flinke!!!!eg blir inspirert avdeg.har fått dilla på gryteklutar.noen eg lærte av ei i sommer.kan liksom ikkje skrivast,men lettere å bli vist.har tenkt på deg mye då.kan du sei.håper dette kjeme fram t deg.klem fra torill
   .

  5. Hei, jammen lenge siden:-) Kjempefin lue ,husker den godt.Litt kald på vinteren,men jammen har jeg lyst til å prøve.Ha en fin dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg