Rrrrrrr… Eg e så eitrande ForB….

Huske dokke pleddgarnet eg viste i forje innlegg.

Vett dokke ka så skjedde?? Eg har strikka et gått stykke på teppe. Starta i midten på nøsta. Plutseligt strikke eg på ein svarte sytråd lignande trå. Hmmmm…

Begynte i midten på garnet ,men garnet er ødelagt.   ….(¤%/&%#¤

Et nøste til 145 kr. Skal ikke se sånn ut. : (

Nytte ikke og ta opp vasene og prøve og tvinne garnet opp igjen. Det blir DRITT stygt

Eg har gitt Viking garn  Negativ omtale før, på grunn av alle knutane dei har i garnet.

Detta tar kakå.  Heila nøste er ein knute.

Jada,jada eg e sikker eg får nytt garn fra Viking.Men….. Det va nå eg blei så eitrande forbanna at eg barra måtte få det ut..

Teppe komme eg aldrig til og fullføra.

Eg like og strikke av Viking Garn.Dei har masse fint garn. Det som er problemet mitt.Eg har fått ein del feil i garnnøstene mine.  Garn som er kjøpt som 1. sortering.  Forvente eg  meir av : ((

 

 

  1. Det der nøstet såg ut som ein kunne bli nokså vanvittig sint av ja. Har du dårlig erfaring med viking garn generelt?

  2. Skjønner godt at du er forb…! Hadde du kjøpt det på 2. eller 3. sortering så kunne det skje,men ikke til vanlig pris. Jeg har kun strikket sokker i Vikinggarn.

  3. Så utrolig kjedelig med slike garnopplevelser. Strikking skal jo være koselig og synd at garn kan gjøre strikkeopplevelsen dårlig.

  4. Dette var et elendig nøste du har fått tak i,,men antar du går til butikken og klager på det. Sånn skal det jo ikke være. Men har hatt noen nøster med mye store knuter,og slikt er jo også irriterendes. Garn koster ganske mye,så da skal det også være brukbart:)))

  5. Fy søren, hadde tatt garnet å tredd ned i sjefen for Viking garn. Dette er bare slurv for fabrikken. Jeg har hørt mye negativt om Viking garn, og aldri noe positivt.
   Stakars deg…du får prøve å strikke noe annet da, ikke mye trøst jeg kan gi.

  6. Dette var ikke bra. Noe så ergelig Forstår deg meget godt. Det er spinneriet Viking garn bruker som ikke gjør en god jobb. Viktig de får beskjed om slike ting slik at de kan få gjort noe med det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg