Kvikk Lunsj lue + Pannebånd

Tusen hjertelig takk for mången fine kommentarer på forje innlegg. Sette veldig,veldig stor pris på det.
Nå kan påsken komme. Eg har hekla KVIKK LUNSJ lue og pannebånd.

 Vibbedille   blogga på trådsnella om ei Kvikk Lunsj lue hu holdt på med. Eg syns det va så "dritt" tøft at dette måtte eg prøva.  Fant fram ruteark og skrabla i vei.Eg hadde jo itje kvikk lunsj fargar hima i det heila tatt. Så eg måtte venta til neste dag.Kjørte innom  kreaktiv etter jobb på fredag. Va heilt gira på detta. Hadde tenkt på den huå heile dagen på jobb. Når eg kom til kassen på kreaktiv så sier dama: Skal du også hekle kvikk lunsj lue,?   ( Hæææ.. Har du og sett den tenkte eg )He,he Det har eg også gjort.Såg fargane du har tatt ut. Det var vist mången som hadde heve seg på den trenden. Finnes det oppskrift da? spurte eg. Nei det viste hu ikke om,men  Hu hadde også hekla etter bilde.

Eg brukte ruteark

Heklenål nr 4

garn: Falk fra Dalegarn.
Grønn:farge 8246
Hvitt:farge  0017
Gult: farge 2417
Rød:farge 4018
Lua mi er i det største laget

.

Då må eg få ønska deg ei trivelige, fine nye uka.
Takk for at du kom innom meg.
Hvis ikke du har stemt på genseren min på Dalegarn. Hadde det vært fint om du trykka på denne linken her.
 http://dalegenser.no/index.php/dale/genser/Ly92G 

  1. Du er no berre god da. Så fin eller tøff er vel rette ordet, desse to vart. Lue og pannebånd til påskebruk. Kjemåpestiligt.Du er veldig veldig flink. Uten oppskrift og alt.
   Det snødde 2n halv cm i natt, men den er vekke no, ser ut som våren er på vei, det nerma seg med stormskritt.
   Ønsker deg ei flott ny uke, vennen

  2. Hei. Denne var både artig og flott,,men du skal ha masse ros for å få til noe slikt uten mønster. Det sitter nok mye hekle og strikkekunskap i hodet ditt tenker jeg. Men tror jeg selv hadde foretrukket å spise en god kvikk lunsj fremfor å ha den på hodet. Men den vil jo vekke mye oppsikt:)
   Har stemt på genseren din,,så lykke til,,,.
   Ønsker deg en ny fin uke med nye kreasjoner:))

  3. Jøss! For ei artig påskelue (og pannebånd)!!! Er det lov til å “stjele” idéen og strikke noe liknende? Jeg lover i så tilfelle å linke til deg når jeg legger ut bilder! 🙂

  4. Hei. Ja det står Rogalalndsbunad i oppskrifta. meir veit eg ikkje. Den er i eit hefte fra Gjestal. Har det ikkje her så så eg kan ikkje sei nr no. Men det heiter festdrakter trur eg.
   Og ja eg er stolt av den

  5. Ja, eg har og lagt merke te den Kvikklunsj-huå, og jammen har du tent på idéen og! Di og va skikkelig stilige!!! Eg har stemt på genseren din, altså!

  6. Alt hva du får til. Du er bare kjempeflink og rask. Jeg har sett på alt du har laget i det siste. Jeg har allerede stemt på genseren din. Vet ikke kan jo prøve å stemme en gang til. ;))

  7. flott påskelue… Veit om hu som starta trenden.Hun har visst fått lov å selge designen sin osv fra Kvikk lunsj.. 🙂 så Hennes lue kjøpte jeg ifra hennes nettbutikk

  8. flott påskelue… Veit om hu som starta trenden(hvor den kvikk lunsj farsotten starta).Hun har visst fått lov å selge designen sin osv fra Kvikk lunsj.. 🙂 så Hennes lue kjøpte jeg ifra hennes nettbutikk ..
   “Boms Beanies” sin ide den her…..

  9. Kjempe kult pannebånd. Jeg får ikke åpnet tegningen, hadde du hatt mulighet til å sende den på mail? Jeg er ganske fersk i hekling og strikking, og lurte på om du kunne sende ved en oppskrift på kvikk lunsj pannebåndet. Det var rå stilig.

  10. Utrolig fine! Men går det an å spørre hva slags masker har du brukt? Når jeg prøver med fastmasker blir bokstavene skrå..

  11. Hei!
   Tøff Lue! Jeg tenkte å hekkle en sånn lue, også lurte jeg på hvor mye jeg skal legge opp?

  12. karen elisa:
   Karen Elise- Alt Garn som er 100% ull og ikke superwash tover. Toving er en prosess du nesten må prøve deg frem. Garn toves veldig forskjellig. Det har mye og si på vaskemaskinen din. Dette må du nesten prøve deg frem. Begynn med lett toving på 40 grader først,Hvis det blir feil kan du heller tove ein gang til.
   Du kan finne mye på nette om du google dette. Lykke til ; )

  13. Hei! Synes denne luen var veldig fin! Er det mulig å spørre hva slags masker du har brukt for å ikke få skrå bokstaver?

  14. Hej 🙂 kjempe tøff lue og pannebånd!! 🙂 har veldig lyst å hekle et slik pannebånd selv! 🙂 lurer på hvor på pannebåndet du begynte? altså begynte du rett fram? liksom K og L eller K og J? (kvikk lunsj eller kkivk jsnul?
   Hvor mange masker brukte du?

  15. Kvikklunsjdigger:wow.. dette er over et år siden Kvikklunsjdigger. Det eg huske. starta på toppen av lua.ein ring med 6 fm, Tror eg økte til eg hadde ca 60fm rundt. tellte ut sånn fra rutearket at kvikk lunsj kom sånn midt på lua. kan desverre ikke forklare dette bedre. lykke til ; )

  16. Veldig fine 🙂
   Har sjøl laga et par stk av luene, og tenkte jeg skulle “hive sammen” et pannebånd. Begynte du på toppen på det også? Slik som på lua? Det er vel ikke til å unngå at bokstavene blir skrå, men kanskje mindre skrå hvis man tar det den veien? Jeg har begynt nederst til høyre på bokstavene, og hekla meg mot venstre og oppover..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg