Pompon-garn

Pompon-garn har eg sett mye i det sista. Bilder av ferdige skjerf strikka i dette garnet har eg og sett.
Har liksom ikke følt den store interessen for det. NÅ! har eg forandra meining der. I dag var eg innom min Kjære Tante Hanna. Hu hadde strikka flere skjerf av dette garnet. Gu.. Så harligt det va å ta i. Mjukt og harligt,varmt og gått.
Tror dokke ikke eg fekk et skjerf av henna. Ein gave. Det va ikke pakka inn, Derfor slapp eg venta til julaften ; )))

Det er såååå gått å ha rundt halsen. Minne om et flispledd
Takk! Tante Hanna.
Eg tror eg må prøva å strikka me et sånt garn.

  1. Jeg har også gått å sett på dette garnet, men ikke strikket noe med det, Kanskje det var en idè å prøve. Fint var skjerfet ditt i alle fall. Gratla!!

  2. Grattis med tøft skjerf. Det er så mye tøft garn der ute i verden som eg ikkje ahr prøvd. No har eg tømt strikkekontoen min, så nå skal eg ikkje handle garn på lenge(trur eg)
   kan hende eg stikk innom bloggen din fleire gonger før jul, men i tilfelle eg ikkje gjer det, så benytter eg no anledningen til å ønske deg ein fantastisk julehelg. Vi er vel amnge som har mye å blogg når julaftan er over.
   Stor juleklem fra meg

  3. Akkurat slikt ett strikket jeg føre julemessa.Det var ett forferdelig garn å strikke av,men skjerfet ble jo fint så hva gjør vel det:-D Treng noe som er varmt og nå ,vi har -15 igjen og det snør lett…Syns det er topp jeg,heller det enn regn:-Dha en fin dag vidre

  4. Det var utrolig fint det skjerfet. Har lenge vurdert å strikke et slikt skjerf, men synes det ser litt kronglete ut. Mulig jeg får revurdere det nå 🙂

  5. Eg har strikka mykje med pompon garnet ! 🙂 syns da e herleg og ha på seg.
   men veit du om nokre nettbutikker, som da går an og få tak i sånt ? evt litt andre farga en bere ensfarga.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg