Harry Potter sokker,nytt garn og lappe oppdatering

Har strikka fardig nogen sokker så var gjemt ,men ikke glemt.Lenge siden eg kjøpte dette garnet. Harry-Potter garn fra Opal
.harry potter garn opal

 Et harligt garn å strikke av.
Heilt enkle sokker med 3rette3 vrange. Dette garnet lage så fint mønster, at så enkelt kan det gjøres. Allikavel blir dei tøffe.

Opal Harry-potter pinne 2,5
harrypotter sokker 38

Eg har også fått meg noe nytt spennende garn. Min datter har vært i Tyrkia. Når hun kom hjem, hadde hu pakke med til hu mor. Jett om eg blei glad. 3 nøster 100g  garn. Alize heter garnet. 10% mohair , 10 % ull og 80% acryl.
Ka eg skal bruka det til, vett eg ikkje. Skal nok finne på noge.

tyrkia garn 300g

Ja, så va det lappeteppe. Det har faktisk blitt nogen lapper . 42 stk (Satt lenge oppe i går. : ))) )
Altså. 119 stk + 42 = 161 stk som er ferdig.
Eg har ikke montert noen av ukas produksjon. Derfor ligger dei her i ein haug.

42 lapper 3809

  1. Hei. Har ikkje prøvd akkurat det garnet, men eg elsker å strikke sokker av flerfarga garn som lager mønster sjølv. Da gidd eg ikkje lage mønster, berre strikker dem som dem blir av garnet.
   Desse vart jo veldig stilige.
   Masse lapper du har fått laget også. du imponerer.
   Spennede med nytt og ukjent garn.
   Ha ei flott uke, Eg drar til Tønsberg og blir borte ei uke nå

  2. Så raskt du hekler lapper!! Du kan jo lage flere tepper på ett år i det tempoet:-) Jeg skal snart hjem på ferie. Og da skal det hekles flere stjerne-grytekluter, det skal bli en del av julegaver til tanter som har alt!! For oppskriften din er jo genial!! 🙂 Ha en fortsatt fin søndag 🙂

  3. Hei flotte sokker. Det garnet har jeg ikke prøvd, men det ligner litt på Fabel og det har jeg strikket av. Gratulerer med ny haug med lapper. Du imponerer!

  4. Så stilige de ble harry potter sokkene. Jeg viste ikke engang det fantes harry potter garn. En lærer stadig noe nytt. Så koselig gave datteren din hadde med fra ferie turen. Garn er aldri å forakte 🙂 Ønsker deg en fin uke 🙂

  5. Herlighet så produktiv du er! Gleder meg virkelig til å sjå det teppet ditt ferdig 😀
   Blir heilt sikkert lekkert i den grå/kvite/svarte kombinasjonen. Stilreint og flott!

   Harry Potter-garn! Jippi.. 😉

   Ha ei fin veke!

  6. Knalltøffe sokker og spennende med nytt garn.Lappehaugen din har jammen vokst fort.Du er kjempeflink.Lekre farger,så jeg gleder meg til å se det ferdig.Ha en flott dag:)

  7. Flotte sokker i artig garn,,og jammen er du iherdig med alle lappene du hekler. Tyrkiske garnet ser også flott ut.Spennende å se hva du strikker av det??
   Ha en riktig god helg og en fortsatt fin sommer:-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg