Thermis nr 2

Har stikka ein til Thermis.  Det har seg så . Eg sko reise til Karmøy med ferjå. Ferjå til Skudeneshavn tar 1 time og 20 min. Når eg komme til ferjekaien i Mekjarvik så finne eg ikke strikke mitt. Uæææ.. Glemt det hima. Ka jer eg nå.
Kan ikke sitta på farjå å tvinna tommeltottar heller.
Joda ,ser på klokkå å eg har faktisk 20 min til farjå ska gå. Så det var bare å vrenge bilen ut fra ferjekøen og vende snuten mot Randaberg. Der visste eg dei hadde en Europris butikk. Sprang inn etter et nøste + pinner .
Heiv meg inni bilen igjen å kjørte til  bake til Mekjarvik. Der ser eg ferjå komme samtidigt med meg..
Eg va berga. Garn,strikkepinner og rakk ferjå. Barra velstand. : )))

Så sånt har det seg at eg har strikket en til Thermis
Av et nøste . Alpa fra Europris

thermis nr2

  1. Ikkje verst . Snar tenkt og dyktig. Det er ikkje råd å sitte på ferge eller båt lenge uten strikketøy, det er eg einig i. Men, å vere så snartenkt trur eg ikkje at eg hadde vore. Ha ein flott søndag

  2. Ja det er helt utrolig hva en rekker når det er noe en må ha,,heldig at det var en butikk i nærheten da.Thermisen din er flott.
   Ønsker deg en fortsatt fin kvinnedag:-))

  3. Hei! Fin thermis du har strikka! Jeg driver og strikker en selv, men sliter veldig med der “åpningen” begynner. Har du noen forklaring på hvordan jeg gjør dette? Må jeg legge opp 8 nye masker? Ble litt rot med meg nå i kveld, så måtte rekke opp igjen 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg