Armen min har klikka.

Armen min har klikka og snart klikke eg og.
Eg så skrøyta i dag.Nå var armen blitt bedre. Eg sko begynne å strikka igjen i helgå ,etter to dager med lite håndarbeid.
Fy flate eg vett ikke ka eg ska jer. Vondt å strikke ,vondt å skrive på bloggen. vondt å  surfe på nette. Vondt å vri opp ei fille.
ÅÅÅÅÅÅÅÅååååååååååå…… Eg blir så eitrande F…….
Eg får kruppler, barra eg høre orde senebetennelse.

SENEBETENNELSE

Sykdomstegn
Smerter, særlig når den betente senen beveges. Det kan bli hovent rundt senen og senefestet. Noen ganger "knirker" det hvis du trykker på det hovne området. Det føles nesten som å trykke på en pose potetmel. De vanligste stedene å få senebetennelse er i fingrene, i håndleddene, i albuene, i skuldrene, på baksiden av knærne og i achillessenene.

Behandling
Leddet med den betente senen bør holdes i ro de første dagene. ( DET E SLETT IKKE ENKELT)
 Forsøk å finne ut hva som har vært årsaken til senebetennelsen. (JADA ,HAR FÅTT HØRT AT EG IKKE MÅ STRIKKE PÅ EN STUND ,IKKE BRUKE DATAEN HELLER)
Da kan du kanskje unngå nye senebetennelser i framtiden. (HOLDT MEG VEKKE FRA  STRIKKING I NOEN ÅR PÅ GRUNN AV DETTE . Å NÅ BEGYNNE DET PIGADE AKKORAT LIKT IGJEN.  F…     DET E LOV Å KOMME MED NOEN STYGGE STROFER AKKORAT NÅ)

  1. Auda,vet hvordan du har det.Var borte fra strikkingen i mange år pga.senebetennelse.Hadde klippekort hos legen en periode.Bruker faktisk endel rette lange pinner.Du vet de lange med knupp i ene enden som henger seg fast alle stede.Bruker de til sånn frem og tilbake strikking.Fikk fatt i noen i bambus.Etter det har jeg vært mye bedre i armene.Holder sikkert pinnene anderledes enn med rundpinne.Går greit når man venner seg til de.Håper dette kan hjelpe deg.Ønsker deg god bedring:)Stooor klem:)

  2. Det er jo grusomt å ikke få gjøre det som man liker. Den hjelpeløsheten er til å bli deprimert av . Ja, du har lov å si F og H når det er slik. Det er god grunn nok. Som sagt har jo jeg ladet batteriene med å sittet inne og strikket og sett en romantisk film……
   Prøv og slapp av noen dager, finn på noe annet. treff en veninne , gå på kafe la hendene hvile og se om det blir bedre.
   Ønsker deg iallefall god bedring.

  3. Syns svært synd i deg. Eg var borte fra strikking i ein del år eg og. Det var revmatsimen min som gjorde det. Kunne ikkje bruke høgrehanda til noko ca eit år, men når eg fikk bukt med betennelsene begynte eg å trene med vekter, og så skaffa eg meg eit lite apperat i usa som heiter zapper, det held meg igang.
   i Første omgang er du berre nødd til å ta det med ro. Lite morro, veit det, mensånn er det.
   Lykke til og god bedring

  4. Aiaiai,,,du har strikket for mye store prosjekter,,,nå må du bare la den stakkars armen din få litt ro.Men er tråkig når du er vant til å strikke.Jeg ønsker deg en riktig god bedring:-))

  5. God bedring med armen din-høres ikke godt ut det der.
   Har v?rt inne og sett på bloggen din – og der var det jammen mye fint.
   Veldig kjekke ting du lager – og bloggen din var veldig fin, oversiktelig og masse innhold. Jeg har nettopp laget en blogg som jeg gjerne vil vise fram – og få tilbakemelding på
   http://siddisisalou.blogspot.com/
   Beste hilsener fra
   Eivor

  6. Hei på deg… stakkars deg… veit akkurat hvordan det er… sykmeldt 2 mnd ved disse tider ifjord…senebetennelse sa de… kjentes slik ut og …har vært bra siden og ikke kjent noe,men du og kjedlig det var mens det sto på. Håper det går fort over hos deg….. ha god bedring..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg