Eg e sikker på det finns englar.

Ja i dag når eg kom hjem fra jobb , låg det ei mappa full av gamle oppskrifter på kjøkkenborde.
Eg heiv veskå på stolen å begynte å bla.
Kor..kor komme deia frå. ?
Kor har du vore?
Har du vore på Fretex?
Ja eg øste sikkert ut med 100 spørsmål med ein gång.
Eg ville veta . E detta noge eg ska få.? E det mitt? e det nogen andre sitt? Kim sitt e det?
Endeligt kom svare. Eller… endelig slapp an Jan til å sei noge, er vel rettare sagt.
Du har fått det fra Kari. Kolegaen min.
Tenk eg har fått ei heile mappa med gamle oppskrifter av en dame eg knapt har sett .
E det løye eg tror det finnes englar.
Tusen millioner takk Kari du er en Engel.

Trall.. la..la.. Eg e så gla….

oppskrifter1

oppskrifter2

  1. Hei,ja nå kan jeg se du er glad,hihi,,det er artig med slike gamle oppskrifter,,og jeg ser det er triplex og peer gynt mønster der også.Har fått hele oppskriftsamlingen og garn og pinner fra min svigermor jeg da.Og det er rart å se hva dem strikket for leeeeenge siden.Men mye av det kommer tilbake igjen.Ha en riktig fin helg:-))

  2. Wow,mimremimre.Her ser jeg noen kjenninger som jeg faktisk har også og mange jeg ikke har.Herlig.Du må kose deg med alle de flotte oppskriftene ikveld.Klem:)

  3. Gøy med gamle strikkeoppskrifter. Den peer gynt “fanatrøye” har jeg på loftet. Den har jeg alltid likt så den har jeg i mange variasjoner, og har også strikket den i hele min strikkekariere. Sikkert noen av 0ooskriftene som blir spennende å strikke. 🙂
   Gøy kommentar fra datteren din………….

  4. Ja her var det mange fine oppskrifter. Moro med gamle mønster. Svigermor har flere sånne permer med masse spennende og fint å strikke. Men så artig for deg at du fikk denne permen da…. En snill kollega mannen din har:)

  5. Jeg leter etter en gammel oppskrift . Kofte strikket i PEER GYNT GARN. Det er en kofte i grå flere gråfarger hvitt og svart. Modellen hadde en rød/orange strekk bukse .Ho hadde garantert slett lyst/hvitt hår.Håper at dere har den da jeg vil strikke den til en kusine som fyller 80 år å bor i Canada
   GUNNBJØRG

  6. Hei! Det så virkelig ut som en god samling med mønstre – du har vel ikke mønsteret til en herre/dame genser som heter Rignkollen? Denne hadde nemling min mor da hun var yngre og hun vil så gjerne strikke den igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg