Eg er ingen betalende kunde.

Eg er ingen betalende kunde, derfor reklame på min blogg.

Heisan.
Fikk i en kommentar at eg hadde reklame på bloggen min. Blei litt usikker sjøl og måtte sjekke dette.
Jovist er det reklame her.
Meine bestemt eg fekk vekk denne reklamen, en gang i starten det kom snikende innpå her.
Nå har eg sjekka litt opp her. Fant faktisk ut, reklamen har nok vært innpå her en stund. Uten at eg har lagt merke til den.
Legger ved dette eg fant.

Hvordan fjerner jeg reklamen på bloggen?

Det er ingenting blogg.no liker bedre enn at ting er gratis. Dessverre er det ikke gratis å drifte store mengder med blogger. Både servere og linjer krever sitt. Vi som jobber her liker i tillegg å få lønn for arbeidet vi legger ned i tjenesten. Dette prøver vi å få til på to måter: Enten ved å tilby gratis blogg med reklameplass, eller reklamefri blogg mot betaling.

For at bloggen din skal bli reklamefri, må du altså være betalende bruker hos oss. Her kan du lese om de ulike medlemsskapene.

NB: For at endringene skal tre i kraft etter oppgradering, må du republisere bloggen. Dette gjør du enten ved å skrive et nytt innlegg, eller evt gjøre en liten endring i en post fra arkivet, slik at det sendes beskjed sidene skal oppdateres.

Pyttsann. Eg betaler ikke 749kr . Eg måtte jo faktisk inn for å sjå om eg hadde reklame.
 Å eg då ,så har sagt eg ikke lige reklame på bloggen, så har eg det sjøl uten at eg viste det.

  1. Nei det var en drøy pris, da får en heller tåle litt reklame. Odessa pulsvantene var fine!
   Det ligger en utfordring til deg på bloggen min. Gjør hva du vil med den, jeg har ihvertfall sendt den videre 🙂 Ha en god helg!

  2. Den gang jeg kjøpte var det 49 kr pr mnd (hvis jeg husker riktig), og så ble det en engangsavgift på ca 700 kr. Men jeg syns den var verdt hver eneste krone den gang i 2005/2006. Den er ikke bare er reklame fri, du har litt større plass, og epost support….I dag vet jeg ikke, hadde nok bare valgt blogger eller en annen gratis blogg uten reklame istenden for blogg her på blogg.no.

   Reklamen de hadde før var mye mindre synelig da de bare brukte google ads enn den nye som har kommet i det siste. Sikkert derfor jeg ikke har lagt merke til reklamen hos deg før. Nå var det google ads, men i stad var det reklame for løshår…..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg