Rosa/lilla Tesha hals

Nå er eg ferdig med hals nr to. Rosa /  Lilla denne gang.
Nå må eg finne et luemønster ,eg kan ha til denne mottakeren.
Lua skal jo være i samme fargene. Kansje en rosa/lilla øreklafflue ??
Nei eg e litt i tvil ,eg hadde faktisk tenk en lue med øreklaffer til denne mottakeren. men for det , det er ikke sikkert det blir det. ; ) Det kan til og med hende det ikke blir lue i det hele tatt.
Har jo litt god tid nå da. 38 dagar til Jul.

Kansje har eg allerede skifta ein heilt aen meining i mårå. Kansje begynne eg i kveld. bizzzz-bizzzzz mången idear svive i håve akkorat nå.
Forstår dokke ka eg meine elle……
Har utroligt lyst å prøva nye ting men tiå rekke ikke til.
Kan begynne på et par sokker, mens eg legge opp kommer eg på at det hadde vært gøy å strikka ein ny nisse.  Nå for tiå florere det jo av knall fine julemønster.Nye idear heile veien mens eg holder på.
Gosj… Det e nå harligt og aldrig gå tom for idear.
Du og du eg  må jo sei eg kose meg med strikkepinnane mine.
tesha hals rosalilla

  1. Du verden så godt eg kjenner meg igjen.Har så mye jeg har lyst til å lage,og stadig nye ting dukker opp.Få hele tiden inspirasjon fra andre blogger.Herlig egentlig.Halsen ble forresten kjempefin.Har fryktelig lyst til å strikke en slik selv,hihi.Kos deg:)

  2. Egkjenner meg også att. Har så lyst å lage alt mulig på ein gong. Den siste uka når eg ikkje har fått gjort så mye, så ahr eg alikevel begynt på fleire prosjekt. Det same har eg gjort i dag. HAr 12 påbegynte ting som skal ver ferdig før jul i korga mi,
   Og tillegg så er de så amnge ting eg har lyst å prøve som eg ikkje ahr hverken pinner er tid til å prøve akkurat no. Men, så regner eg med at eg fortsatt har tid etter jul til å prøve nye ting. Så det er inga krise.
   Kjempefin hals- Du er kjempeflink
   Heldig den som får det

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg