Russesokker

Tjollahei,tjollahopp… Mine første Russesokker.
Nå e eg ferige.
Syns det tok litt lang tid med den fyste,men den andre gikk radigt.
Jeg var så heldig og fikk oppskrift av Strikkefrua på Trådsnella.
Takk til Strikkefrua.Kjekt med nye oppskrifter.
russesokker

  1. Hei:) Kjempe fine russesokker du har laget:)). Det er første gang jeg har kommet over disse sokkene og jeg leter nå febrilsk etter mønsteret på nettet. Kunne du kanskje sendt meg oppskriften på mail? Det hadde vært kjempefint. Tusen takk for titten uansett;)

  2. Hei. Eg skulle så gjerne ha strikka dei fine hjerte Russesokkane, helst i barnestr. Er det mulig om du kunne sendt meg mønsteret?
   mvh
   Marit

  3. Marit S. Skaug: Hei Marit Hvis du ser i innlegget, har eg fått mønstere fra strikkefrua elin på Trådsnella. Er du medlem der ,kan du søke henne opp og spør. Eg syns ikke jeg kan videresende mønster jeg har mottatt fra andre.
   Mvh Ann Karin

  4. Hei. Vet du om nettstedet Trådsnella fortsatt er i gang? I tilfelle, vet du adressen. Jeg klarer ikke å finne det.. Var medlem der for noen år siden, og er det kanskje fortsatt???

  5. Hei. Sokkene finnes i et hefte fra et firma som het pt. Heftet er “pt design nr. 82, SELBU INSPIRERTE votter, pyntevotter……. Der er størrelsene fra 4 år og opp til herre. Vet ikke om heftet er i salg ennå, men det går kanskje å kontakte Rauma garn og høre.
   Mvh
   Marit

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg