2 Dalekjoler i str 2 år

Det er lite eg er på bloggen for tiå. Har vel itje hatt noe ferdigt og vise fram heller. Er i det hjørna kor  det er kjekkare og starta på nye ting, en og jer ting ferdigt  :)

I heljå var plan og sy ferdigt desse 2 kjolane. Etter og ha knekka 5 nåler i symaskin var det bare og pakka ned. Ingen solgte nåler på ein søndag  her i nærheten . Hehehe ka tenkte du nå ? Det må jo være noe gale når hun knekke så mången nåler  :) )) jadda. Det e nok det . Itje så møye med maskin tror eg. Heller med meg . Eg har barra itje satt meg inn i det systeme på den maskin.  Flere av nålene knakk rett og slett for eg glemte og ta vekk knappenåler eg hadde satt i :) )) Åsså den spolen då. Forstå det den som vil. Koffer har dei ikke laga noge som kun går ein vei inn i spolhuset elle ka det hette :) idiotsikkert. hadde passa meg perfekt her :) )) eg slite noge inni granskauen med og få den inn rett .Og da blir det ei tygga med tråd inni :) ))

 

Ja Ja  2 kjoler er ferdig montert .


Eg har endra litt i overgangen fra stoff i livet . Ellers har eg brukt mønster str 2 år i hefte til Dalegarn nr 277  det ligger også gratisoppskrift på denne kjolen på Dansk Trykk HER  så finne du den .

Kjolen skal opprinneligt hekles i Vipe Eg har brukt Mandarin Classic fra Sandnesgarn

Heklenål nr 3

Stoffe er kjøpt Hos

Quiltesmia Kaigaten 13, Skudeneshavn

Da håpe eg tante jenta.Niesa mi Hanna passe kjolene :)

Då må eg få lov og ønske adle ein fin, flott sommar .

Me "snakkast "

 


 

 

4 kommentarer

synnovesyr

18.06.2013 kl.00:36

Dette var nydelige kjoler. Jeg har stor sans for kombinasjonen strikk/hekling og stoff. Ang symaskinen...øvelse gjør mester,kranglet ille med den nye maskinen jeg også:)

Ingunn

18.06.2013 kl.14:59

Prinsesse-kjoler spør du meg! Kjempesøte!

Ha en strålende dag!

Klem

Marit

19.06.2013 kl.08:15

Så fine kjolene ble. Jeg liker ikke symaskinen så jeg plundrer hver gang den er fremme. Bedre med strikkepinner og heklenål.

Ønsker deg en god og fin sommer.

Greta

21.06.2013 kl.09:26

Har ikkje symaskin eg så eg skjønner att det går ann streve litt. Flotte kjoler. Det tenker eg att Hanne blir gald for ja. God sommer til deg også

Skriv en ny kommentar

Strikkepinnen

Strikkepinnen

50, Gjesdal

Hei, og velkommen til hobbybloggen min. Skudenesjenta så bur på Ålgård.Driver på med en del håndarbeid .Har to flotte unger. Jente og Gutt. + 3 flotte barnebarn .Jeg har også en fantastisk kjæreste og venn JAN.

Norske blogger

Logg inn

bloglovin


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits