Lue t meg sjøl

Dette resultate blei eg kjempe fornødde med.
Eg har ingen luehode. Føle itje eg passe nogen huer. Men eg har heller itje håve med skikkelige hårvekst for tiå. :) Som mangen av mine lesere vet(og nå til dere som ikke vet)   har eg .Alopecia :)

I dag måtte eg sjekka koss lenge siå det er første gangen dette blei oppdaga hos meg

 15år har eg holdt på . med parykk, uten parykk. med lua ,uten lua. fy flate. e det løye eg e møkka lei ..... Eg har aldrig latt være og snakke om det. Men eg har heller ikke gjort så stort nr av og samle meg i lag og forening for og treffe likesinnede. Neida eg har bare akseptert sånn er det. Eg like det itje... men eg prøve og gjer det besta ut av det ;) Få det ut ... ;)

Nå har eg fått det ut ... Nå e eg ferige med det. Ønske heller ikke kommentarer om dette.  Har du samma problem og noen spørsmål send meg heller ein melding ;) 

Lua har eg ikke mønster på kun strikka etter eget hode. Den er løs sitter ikke klistra til hode som igjen gjør at den blir luftigere og ha på .(viktig poeng)

Har brukt Jade og pinne nr 4

litt over 2 nøster 

 

 

5 kommentarer

Hobbystua

26.08.2012 kl.15:32

Heisann:) En kjempeflott lue du har strikket etter eget hode Ann Karin, og igjen er det så mye fint og se her hos deg som du har laget:) Har vært bloggtørke hos meg i over 2 mnd,,så er mye og gå over av blogger nå,,men hyggelig og se at det er liv i leieren igjen. En fortsatt fin søndag :))

Greta

26.08.2012 kl.15:37

Stilig lue. alle luene dine er stilige, men det var bra att du fann ein modell du liker til deg sjølv også. det finnes vel ei minst som passer til eit kvart hode. håper du får ei god uke videre klem

Ingunn

26.08.2012 kl.15:50

Godt gjort å få et så fint resultat når du bare strikker i vei! Som sagt før liker jeg også Jade-garnet, og det er fint til luer.

Fortsatt god søndag til deg!

Klem

strikkogtov

26.08.2012 kl.16:05

Kjempefin lue, fin fasong og fint mønster :-)

Huset i midten

26.08.2012 kl.22:43

Den var stilig! Så akkurat sånn passe løs og posete ut uten å være sånn kjempediger alpelue...

Skriv en ny kommentar

Strikkepinnen

Strikkepinnen

50, Gjesdal

Hei, og velkommen til hobbybloggen min. Skudenesjenta så bur på Ålgård.Driver på med en del håndarbeid .Har to flotte unger. Jente og Gutt. + 3 flotte barnebarn .Jeg har også en fantastisk kjæreste og venn JAN.

Norske blogger

Logg inn

bloglovin


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits