Ennå ein genser Lilla denne gång :)

Har som mål og ikke handla meir garn . Ikke handle, før eg har fått brukt opp noge av det eg har hima. Eg seie noge. :) For hadde eg sagt alt. Hadde eg sloppe og tenkt handling av garn resten av livet :)) trur eg ;))

Når eg skulle reise på hytta og pakke med garn Ka fant eg då? jooooo..... 3 nøster Drops Kid-Silk i lilla  Dåne... eg var jo akkorat ferdig med den grønne heklagenseren og såg føre meg Aida Sandvik sin lilla heklagenser .( Det var hennes genser som gjorde at eg måtte prøva på dette mønstere) Visste eg hadde Mandarin Petit for det handla eg masse av på sandnesgarn for ei tid tilbake.  På den forje brukte eg Plum ,men dette er jo så og sei akkorat det samme garne, bare ein annen levrandør. Eg satse på det skal gå bra .Jamen ... ka e probleme då :) Jo det kan henda eg ikke får nok garn. Og eg skal ikke handle meir :)))

Her er resultatet. Hekla genser med mine justeringer fra forje  genser:  3/4 lang arm, justert halsutringningen litt mindre ,2 ruter mindre i bredden bak og framme. Den passe meg ganske så perfekt :) ))
Garne eg brukte heter

Bilde lyge på fargen


Drops -Kid.Silk farge lilla nr 16 og Sandnesgarn  Mandarin Petit farge lilla nr 5314

Då må eg samtidigt få ønska deg ei fine helg.

Me "snakkast"

 

 

5 kommentarer

Greta

20.07.2012 kl.20:43

flotte gensere. greit å ha utenpå ein singlett eller lita t-skjorte. Kos deg på hytta med masse garn og god tid til å lage nett det du vil klem

Ingunn

20.07.2012 kl.21:33

Jeg er så glad i lilla så denne falt i min smak også! Imponerende produksjon! Her går nok heklekroken med lynets fart.

Fortsatt god ferie!

matja

20.07.2012 kl.22:19

Den er rålekker.Elsker jo lilla også:)) Får mer og mer lyst til å lære meg å hekle mer.Vanskelig det å ikke kjøpe garn.Jeg holder på å tømme en kommode som jeg har lovet min datter.Må bare strikke opp alt garnet først,puh.Kos deg på hytta:))

farmoringrid

21.07.2012 kl.18:44

De var flotte!!!

AnneM

22.07.2012 kl.15:51

Du er en racer: ) Så flink du er, til glede og inspirasjon for dine lesere. En av dem er meg!

Skriv en ny kommentar

Strikkepinnen

Strikkepinnen

50, Gjesdal

Hei, og velkommen til hobbybloggen min. Skudenesjenta så bur på Ålgård.Driver på med en del håndarbeid .Har to flotte unger. Jente og Gutt. + 3 flotte barnebarn .Jeg har også en fantastisk kjæreste og venn JAN.

Norske blogger

Logg inn

bloglovin


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits