2 par sokker

Har vært i sokkemodus. 2 par har det blitt. Først et par til Min kjære samboer.

Han får ikke titt sokker ska du veta. Dei er i str 46 og det blir rett og slett for kjedeligt og laga. :))

Dei er strikka i Viking Frøya

Og så et par Rullesokker Disse har eg laga mangen av tidligere, men nå er det så populært og kalle det Regnbuesokker. Det ligger også nå mønster tilgjengelig for gratis nedlasting på ull.no  av disse  TRYKK HER

Rullesokkene er strikka i Perfect

Samtidigt som jeg er her. Vil eg ønska deg ei fine 4.søndag i advent.

Så tenner vi fire lys i kveld og lar det brenne ned.For lengsel,glede,håp og fred,men mest allikevel for fred på denne lille jord,hvor menneskene bor.

2 kommentarer

Greta

18.12.2011 kl.16:48

Hei på deg og god adventsøndag. Supre sokker. Men eg skjønner kva du meiner med øitt kjedelig å strikke i størrelse 46 :0). Rullesokkene var knalltøffe

Hobbystua

18.12.2011 kl.23:15

Hei og god kveld:) Dette var superfine sokker du har strikket,og det er noe med oss som strikker mye at våre mannfolk får veldig lite som vi har laget. Ja slik er det her også,men sokker er jo egentlig ikke så kjedelig og strikke,men skjønner deg når det angår størrelsen:) Og takk for at du sa fra om flotte gratisoppskrifter til og laste ned. Dette var ikke jeg klar over. Må du ha en riktig fin juleuke vi nå går inn i med rasende fart:))

Skriv en ny kommentar

Strikkepinnen

Strikkepinnen

50, Gjesdal

Hei, og velkommen til hobbybloggen min. Skudenesjenta så bur på Ålgård.Driver på med en del håndarbeid .Har to flotte unger. Jente og Gutt. + 3 flotte barnebarn .Jeg har også en fantastisk kjæreste og venn JAN.

Norske blogger

Logg inn

bloglovin


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits