Litt nytt. denna ugå o

Må vel oppdatera litt av det eg har gjort denna ugå o. ja, ei FKH lua laga eg i heljå.

HEIA HAUGESUND.

Oppskriften til denne er det ei dame i garnbutikken i Kopervik som har laga og har for salg. Hu hadde desverre ikke flere oppskrifter igjen og kopimaskinen hennes var ødelagt. Siden eg var der kun for helgå og skulle tilbake til Ålgård igjen. Fikk jeg bilde av lua med meg og har strikka etter bilde.

Takk til den dama eg desverre ikke har navn på.

ellers har eg tatt heklenåla litt i brug.

4 grytekluter har det blitt.Stjernegryteklutene kan du finne oppskrift på trykk her

Dei kvite med lilla rundt. Har eg kjøpt oppskrift  hos Gjestalspinneri.

Dei firkanta er det Marit som har delt oppskrift med meg. Takk Marit.  Marits blogg finner du her

http://bestemorsblogg-marit.blogspot.com/

 

Eg har og fått ein anna oppfatning av garn. Eg har aldrig likt anna en ullgarn. Nå har eg vært og kjøpt meg et "lite"nøste 350g  Viking Pleddgarn  88% akryl - 12% polyester.  SJÅ DEN FARGEN : )) lekkert.

Garnet var gått og strikke av

 

 

Nå må eg få ønska dere alle som besøke meg. Tusen hjertelig takk for at du bruge av di tid her inne.

Sette veldig stor pris på dokke adle..

KLEM!!

 

 

 

6 kommentarer

Greta

03.11.2010 kl.22:56

For noen flotte grytekluter. likte best dei med stjernemønster. Du skal vel selge noen av dem også,eller er det julegaver alt sammen.

Kjekt med gode venner i bloggverden som deler oppskrifter og hjelper kvarandre med både ett og hitt. Ha ei fortsatt fin uke

Hobbystua

04.11.2010 kl.00:01

Jammen har du fått både strikket og heklet myyyye vil nå jeg si:) Og du er flink å strikke uten mønster,for lua er jo så flott. Men du er dreven i håndarbeidsfaget. Gryteklutene dine er et kjent mønster for meg også,,mine favoritter dette. Og mønster hadde jeg hatt på dem også,,,men du må bare spørre om det er noe,,,,,så deler jeg gjerne med deg hveit du:)) Godt ikke alle er gniene på oppskriftene sine. Nydelig garn du har kjøpt. Må du også ha en fortsatt fin uke:)))

leirabestas

04.11.2010 kl.16:20

Så flittige du er.Nydelige grytekluter,takk for att du deler oppskrift med oss.Det blir ett deiligt pledd av det flotte garnet

Trulte

04.11.2010 kl.17:41

Syns lua var flott jeg. Heldig den som skal bruke den. Og fine grytekluter har du også laga. Jeg er ikke flink til å lage grytekluter syns de ofte blir for små og brenner meg når jeg bruker de. Men jeg lager av og til for å ha til pynt. Og de stjernegryteklutene hadde vært fine som pyntegrytekluter hos meg., kanskje jeg skal ta meg på tak en dag og lage noen.

elin anderse

09.11.2014 kl.17:13

Er det noen som har mønster til FKH genser?

elin anderse

09.11.2014 kl.17:15

Elsket den luen.Er den vanskelig og strikke?-:)

Skriv en ny kommentar

Strikkepinnen

Strikkepinnen

50, Gjesdal

Hei, og velkommen til hobbybloggen min. Skudenesjenta så bur på Ålgård.Driver på med en del håndarbeid .Har to flotte unger. Jente og Gutt. + 3 flotte barnebarn .Jeg har også en fantastisk kjæreste og venn JAN.

Norske blogger

Logg inn

bloglovin


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits