Snopa til helgå

I dag avspaserte eg nogen timar på jobben. Slutta klokkå 12 i dag .
Hadde time sjå diabetes legen på sjukehuset ,så eg tenkte eg kan lika gått avspasera dei tri siste timane ,så sleppe eg å stressa att og fram.
Doktor og sjukehus e noge eg helst ikke vil snakke om,men kan sei så møye at i dag va endelig langtidsblodsukkere knall bra.
Nok om det. Det er jo helg. Eg kjørte innom Kvadrat og hadde meg ein snope tur innom Kreativ.
Vett dokke ka dei hadde???? Harry Potter garn. Gud bevaremeg tenkte eg, alt dei jere for å selga. Å den så kom ut med to stykk, det va meg. Eg beit på He,He.
Det va ett tynt Opal sokkegarn så skal strikkes på pinne 2,5. 100g og lage mønster sjøl. Ikke sikkert det blir sokker hos meg altså. Det gjenstår å se.

Men det va ikke barra det eg fant . Eg fant 6 nøster Drops Fabel superwash + en pakke med garn og oppskrift på sitteunderlag. Fra Gjestal.
Tjhi hi ..... Ønske dokke ei go helg . Me eller uten gåttepåse
handla garn

5 kommentarer

Anne Line

28.11.2008 kl.16:05

Stilig sitteunderlag!Haha, Harry Potter garn.. ka blir det neste?AL

matja

28.11.2008 kl.16:08

Grattis med supert blodsukker.Den snopeposen er jo perfekt.Påvirker ikke blodsukkeret,eller midjemålet,og kan nytes lenge med god samvittighet.Mye kos der.Ønsker deg en riktig god helg:)

Greta

28.11.2008 kl.17:55

Så bra att blodsukkeret var så bra. Da fortjente du belønning. Kjempeherlig det fabelgarnet til sokker. Du får heilt sikkert til å strikke flotte sokker. Gler meg til å se dem.Ha ei kjempeflott helg

Trulte H

28.11.2008 kl.18:10

Ønsker deg en god helg, og så må du kose deg med Harry Potter garnet. (har lest om det et eller annet sted også)

Hobbystua

28.11.2008 kl.21:10

Hei.Garn er et must det,har faktisk vært og kjøpt samme garn som deg i dag.Min mamma vil gjerne ha et karius skjerf,så da ble det fabel garn.Ønsker deg en riktig god helg og kos deg masse med pinner og garn:))

Skriv en ny kommentar

Strikkepinnen

Strikkepinnen

50, Gjesdal

Hei, og velkommen til hobbybloggen min. Skudenesjenta så bur på Ålgård.Driver på med en del håndarbeid .Har to flotte unger. Jente og Gutt. + 3 flotte barnebarn .Jeg har også en fantastisk kjæreste og venn JAN.

Norske blogger

Logg inn

bloglovin


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits